BATMAN'da bankadan çektiği 20 bin lira kredi borcunu ödemekte zorluk çektiği için bunalıma giren 35 yaşındaki Şaban B., 6 katlı binanın teras katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Şaban B., polis ve aile bireyleri tarafından güçlükle ikna edildi.
Kültür Mahallesi 2631 Sokak'ta inşaat halindeki 6 katlı binanın terasına çıkan evli ve bir çocuk babası Şaban B., iddiaya göre bankaya olan 20 bin lira kredi borcunu ödeyemediği gerekçesiyle girdiği bunalım sonucu intihar etmek istedi. Elinde cep telefonuyla görüşmeler yapan Şaban B., polisin ikna çabalarına yanıt vermedi. İtfaiye ekiplerinin hava yastığı açtığı bina çevresinde mahalle sakinleri, yaşananları korkuyla izledi. Olay yerine getirilen anne ve babasıyla cep telefonuyla görüşen Şaban B., daha sonra telefonunu aşağı bıraktı. Bir ara kendini geriye doğru yaslayan Şaban B., güvenlik güçleri tarafından ikna edildi. Şaban B.'ye ilk müdahale 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılırken, yakınları dolandırıldığı için bankadan kredi çekmek zorunda kaldığını söyledi. 
Olay sonrası 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Şaban B., Batman Bölge Devlet Hastanesi'ndeki kısa tedavinin ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

(FOTOĞRAFLI)