KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'ne bağlı Kirazlıyalı sahilinde bulanan ve sahibinin emaneten anahtarını bıraktığı yazlık evde kalan iki kişi, sabaha karşı çıkan yangında öldü. 
Körfez İlçesi'nin Kirazlıyalı semtindeki Nazım Hikmet Caddesi Çamlık Sokak'ta bulunan 3 katlı yazlık evin son katında sabaha karşı yangın çıktı. Yakın, çevrede oturanların haber vermesi üzerine  olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Aynı semtte oturanlar, itfaiye ekipleri ile polise evin sahibi olan Gültekin Çetinkaya'nın burada olmadığını, evi yazlık olarak kullandığını ve sık gelmediğini söyledi.  İtfaiye ekipleri 3 katlı binanın son katında çıkan yangını söndürüp içeri girdiklerinde, boş olarak sandıkları dairede 2 erkek cesedi ile karşılaştı.
Herkes büyük bir şok yaşarken, ölenlerin 49 yaşındaki Bülent Seçgin ve 42 yaşındaki Hakan Toptaş'a ait olduğu, bu kişilerin Körfez İlçesi'nde oturan ve otomobil yedek parçacılığı yapan bir kişiye misafir olarak geldikleri anlaşıldı. Polisin yaptığı soruşturma sonunda, soyadı öğrenilemeyen Burhan adlı kişinin evin sahibi Gültekin Çetinkaya ile arkadaş oldukları ve bu evin anahtarının kendisinde bulunduğu, kendisine misfair olarak gelen Bülent  Seçgin ve Hakan Toptaş ile birlikte dün saat 17.00 sıralarında buraya gelip, yanındaki diğer iki arkadaşı ile evde alkol aldıklarını anlaşıldı. 'Burhan' adlı kişi ve yanındaki diğer arkadaşanın gece ilerleyen saatlerde evden ayrıldığı, Bülent Seçgin ve Hakan Toptaş'ın geceyi geçirmek için burada kaldığı belirlendi.  
Yangının, cesetlerin yanında bulunan  elektrikli ısıtıcının devrilmesinden çıkmış olabileceği belirtildi. Ölen 2 kişinin cesetleri Asri Mezarlık Morgu'na kaldırılırken polis soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürülüyor.