Cem ULUCAN/AYDIN, () - AYDIN’ın Çine İlçesi’nde 64 yaşındaki Bedriye Avşar’ın çantasındaki 4 bilezik, 3 çeyrek altın ve 2 bin lira parası, kömür yardımı yapma bahanesiyle gelen iki kişi tarafından çalındı.
Bedriye Avşar’ın Şevtiye Mahallesi’ndeki evine bugün saat 10.00 sıralarında gelen iki kişi, iddiaya göre, kendilerini parti görevlisi olarak tanıtıp, kömür yardımı yapacaklarını söyledi. İki dolandırıcılardan biri Avşar’a “Kömürleri nereye indirelim? Odun da var” diyerek oyalarken diğer dolandırıcı eve girip, çantasındaki 4 bilezik, 3 çeyrek Cumhuriyet altını ve 2 bin lira parasını çaldı. Daha sonra iki dolandırıcı, odun ve kömürleri getireceklerini söyleyerek evden ayrıldı. İki kişinin gitmesinin ardından içeri girdiğinde çantasının karıştırıldığı fark eden Avşar, altın ve paralarının yerinde olmadığını görünce dolandırıldığını anlayıp, polise durumu bildirdi
. Polis, evde parmak izi incelemesi yaparken, Avşar’ın verdiği eşkalden yola çıkarak, dolandırıcıların yakalanması için çalışma başlattı.

CU(İÖ/ESM) (FOTOĞRAFLI)