İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, bir koltuk imalatçısında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında işyeri sahibinin kardeşi Selahattin Yücel (35) hayatını kaybetti.
Mobilyacılar Sitesi 661 Sokak 77 numarada bulunan İlhan Yücel'e ait koltuk imalatçısında,  saat 15.00 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum katındaki süngerlerin tutuşmasıyla büyüyüp yayılan alevler binayı, etkisi altına aldı. Panikle dışarı çıkan işyeri çalışanları yangını, polis ve itfaiye ekiplerine bildirildi. Çevredeki esnafın yardımıyla da işyerindeki malzemelerin bir bölümü dışarıya çıkartılabildi. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.
Yapılan incelemede bodrum katında işyeri sahibi İlhan Yücel'in kardeşi olan 35 yaşındaki Selahattin Yücel'in cesedi bulundu. Yaklaşık bir hafta önce Bursa'dan İzmir'e gelen Yücel'in yangın çıktıktan sonra alevleri söndürmek için asansörle bodrum katına indiği ve yoğun dumandan fenalaşıp dışarı çıkamadığı öğrenildi. Evli ve 1 çocuk babası Yücel'in cesedi incelemenin ardından morga kaldırıldı. Yangının kesin çıkış sebebinin yapılacak inceleme sonucunda ortaya çıkacağını belirtildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.