KOCAELİ'de yeni yılı yılda hınca hınç dolan eğlence menkezlerinde vatandaşlar yeni yıla birbirlerine sarılarak girdi.

Kent merkezinde bulunan Emex Otel'de saat 24.00'a son bir dakika kala yılbaşı kutlamasına katılanlar geriye doğru sayım yaptı. Coşku içersinde yeni yıla girildi.

POLİS ALKOL KONTROLÜ YAPTI

  Saat 11.0'dan sonra polis ekipleri  kentin çeşitli noktalarında alkol kontrolü yaptı.Sabahın ilk ışıklarına kadar uygulama yapan ekipler aynı zamanda sürücülerin üst araması ve araçlarda da aramalar yaptı.

BABASININ DOĞUM GÜNÜNDE DOĞDU

Kocaeli'nde 2014 yılının ilk bebeği Başiskele’de ikamet eden Halit Koral ve Melahat Koral çiftinin çocuğu Ahmet Can bebek oldu. 4 kilo 200 gram olarak dünyaya gelen Ahmet Can bebeğin babasının doğum gününde doğması aileye ayrı bir mutluluk yaşattı. İzmit Alikayha Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde dünyaya gelen bebeğin esnaflık yaparak geçimini sağlayan Halit Koral, doğum günü olan 1 Ocak’ta üçüncü çocuğunu kucağına aldı. Halit Koral ile Melahat Koral çiftinin üçüncü çocukları olan yeni yılın ilk bebeği yeni yılın ilk dakikasında 00:01’de dünyaya geldi. Halit Koral ve Melahat Koral çifti çocuklarına Ahmet Can adını verdi.

MEKKE'NIN FETHI COSKU ICERSIDE KUTLANDI

Kocaeli Anadolu Gençlik Derneği'nin her yıl geleneksel olarak yapılan Mekke'nın fethi görkemli bir şekilde kutlandı. Mekke'nin fethi gecesine katılan 3 kişiye kurayla umre hediyesi çıktı. Mehteran gösterisinin ardından İstiklal Marşı ve Kuran'ı Kerim telaveti okundu.