İZMİT(Kocaeli), ()- SİNİR sistemi hastalığı 'Amyotrofik Lateral Skleroz'a (ALS) dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için Türkiye'de de gerçekleştirilen buzlu su dökme kampanyasında geçtiğimiz günlerde Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde görevli itfaiye erlerinin meydan okuduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi erleri de  kendilerini itfaiye hortumu ile ıslattı. Kocaelili itfaiyeciler ayrıca Amsterdam, Ankara ve Ordu ifaiyelerine meydan okudu. 
Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yaygınlaşan, sinir sistemi hastalığı ALS'ye dikkat çekmek için başlatılan buzlu su dökme kampanyasına destek giderek büyüyor. Hastalık ile ilgili farkındalık yaratmak için başlatılan bu kampanyaya kısa süre önce Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde görevli itfaiye erleri de katıldı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne meydan okudu. 
AMSTERDAM, ANKARA VE ORDU'YA MEYDAN OKUMA
Yurt içi ve dışında birçok itfaiye teşkilatının eğitim üssü de olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi meydan okumayı gördü. İtfaiye binası önünde toplanan itfaiyecilerin üzerine yangın söndürme aracıdan su püskürtüldü. Kocaeli itfaiyesi erleri ayrıca Amsterdam, Ankara ve Ordu itfaiyelerine meydan okudu. İtfaiye ekibi, meydan okumadan sonra kıyafetlerini değiştirerek görevlerine devam etti.

FOTOĞRAFLI