ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde oturan 44 yaşındaki Nimet Kaymaz, evinin önünde meşaleler eşliğinde kızına evlenme teklif eden damat adayı halk otobüsü şoförü 26 yaşındaki Ercan Topçu'nun üzerine camdan bir kova su döktü. Sırılsıklam olan Ercan Topçu, teklifi kabul eden sevgilisi 20 yaşındaki Güzin Kaymaz'a yüzük taktı.
Özel halk firmasında otobüs şoförü olarak çalışan Ercan Topçu, 5 yıl önce otobüste tanıştığı sevgilisi Güzin Kaymaz'a ilginç bir evlenme teklifinde bulundu. Geceyarısı Korubaşı Mahallesi'ndeki sevgilisinin evine 4 otobüs ve 4 otomobil ile giden Ercan Topçu, yere sprey boya ile kalp çizip, 'Benimle evlenir misin?' yazdı. Ercan Topçu, cama çıkan sevgilisine elinde çiçeği, yanan meşaleler ve müzik eşliğinde evlenme teklif etti. Güzin Kaymaz'ın, 'Evet' demesinin ardından cama çıkan annesi Nimet Kaymaz, bir kova suyu damat adayının üzerine döktü.
Sırılsıklam olan Ercan Topçu'yu, yanına gelen sevgilisi sarılarak teselli etti. Ercan Topçu, sevgilisine söz yüzüğünü takarken, üzerine su döken Nimet Kaymaz'ın da elini öptü. Daha sonra müzik eşliğinde dans eden çift, midibüsün önünde arkadaşlarıyla poz verdi.
Ercan Topçu, çok güzel ve farklı bir evlenme teklifi olduğunu söyledi. Ercan Topçu, "Herkes farklı evlenme tekliflerinde bulunuyor. Ben de otobüsçüyüm ve böyle bir kutlama yapmak istedim. Herkes kendi yaptığı işle bu duyguyu paylaşmak istiyor. Ben şoförüm. Güzin de beni şoför olarak sevdi. Bu yüzden böyle evlenme teklifinde bulundum" dedi.
Güzin Kaymaz çok şaşırdığını, daha küçük bir şey beklerken büyük bir sürprizle karşılaştığını belirtti. Nimet Kaymaz da kızının bir ömür boyu mutlu olmasını istediğini söyledi.