Ali Ümit ÜLKER/KIRKLARELİ, () - KIRKLARELİ’nde ev ve elektronik eşyalar satan bir mazağa açılışa özel indirimler yapınca, izdiham oldu. Mağazada satılan 1 liralık tava, 51 liralık halılardan almak isteyen kadınlar adeta birbirlerini ezerken, zaman zaman kadınların arasında tartışma çıktı.
Kırklareli Cumhuriyet Caddesi’nde açılışı yapılan bir mağazada indirimli ürünler nedeniyle izdiham oldu. Kapıların açılmasının ardından mağazaya girmek isteyenler adeta birbirlerini ezerken, 1 liraya satılan tava ve 51 liraya satılan halılar kapışıldı. Mağaza görevlileri içeri girmek isteyen kalabalığı uyararak sıraya dikkat etmelerini istedi. Ancak uyarıları dikkate almayan kadınların mağazaya girebilmek için birbirleriyle tartıştıkları görüldü.
Alışveriş mağazasının Koordinatörü Vidin Özyer özel indirimler hazırladıklarını ve beklemedikleri bir kalabalıkla açılış yaptıklarını ifade ederek, “Açılışımızda Kırklareli’nde fiyatlarımızı çok ucuz tuttuk. Bu nedenle oldukça yoğun bir kalabalık var. Dışarıda bir ezilme olmadı. Beklediğimizin çok üzerinde bir kalabalık oldu. Kırklareli halkına çok teşekkür ediyoruz. Biz mağazamızda mümkün olduğu kadar herkese bir ürün vermeye çalışıyoruz. Bu herkes en azından bir ürünle evine gitmesini istiyoruz. Bizim istediğimiz herkesin bir şeyler alabilmesi. He üründen birden fazla vermemeye çalışıyoruz. Mağazamızda elektronikten beyaz eşyaya, küçük ev aletlerinden ev tekstiline, mobilyaya aksesuara kadar yaklaşık 35 – 40 bin çeşit ürün var. Mağazanın önünde biriken yüzlerce insan nedeniyle açılış kurdelesi kapalı kapının ardında içeride kesildi” dedi.
Mağazadan 51 liraya satılan halılardan bir kadınlar, “Bizi buraya çeken ucuzluk oldu. İmkan ve şartlar ancak bunu elveriyor. Biz emekli insanlarız. Nerde indirim var biz oraya gidiyoruz” dedi.

AÜÜ(LK/AAA) (FOTOĞRAFLI)