DENİZLİ'de, evden hırsızlık olaylarının artması üzerine başlatılan çalışmada kimliği belirlenen 42 yaşındaki N.Ş., polis tarafından yakalandı. Sevk edildiği mahkemece tutuklanan N.Ş.'nin çalıntı malzemeleri saklamak için tuttuğu depo mağazayı aratmadı. Ayakkabıdan, kemere, iç çamaşırından diz üstü bilgisayara kadar çok sayıda eşya ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, son dönemlerde artan evden hırsızlık olaylarını çözmek için uzun soluklu çalışma başlattı. Şüphelinin yakalanabilmesi için hırsızlığın gerçekleştiği evlere yakın 60 ayrı işyerinin güvenlik kamerası görüntüsü incelendi. Şüphelinin kimliğinin Almanya'dan kesin dönüş yapan ve İngilizce ile Almanca bilen N.Ş. olduğunu belirleyen ekipler, yerini tespit etti. Kiraladığı apart daireye operasyon düzenleyen polis, N.Ş.'yi yakaladı. Gözaltına alınan ve hırsızlıktan kaydı bulunan N.Ş., emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
MAĞAZAYI ARATMADI
N.Ş.'nin çalıntı eşyaları saklamak için Değirmenönü Mahallesi'nde kiraladığı depoda yapılan aramada polis şaşkına döndü. Mağazayı aratmayan depoda 2 LCD televizyon, 14 diz üstü bilgisayar, 6 tablet bilgisayar, 6 dijital fotoğraf makinesi, 32 değişik markalarda cep telefonu, 2 harici bellek, 24 saç kurutma ve düzleştirme makinesi, 14 bavul dolusu giyim eşyası, 250 çift bayan ve erkek ayakkabı, 150 çift çorap, 80 erkek kemeri, 60 bayan ve erkek iç çamaşırı ile 1 kuru sıkı tabanca ve 1 av tüfeği ele geçirildi. 24 ayrı hırsızlığın aydınlatıldığını söyleyen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Dağdeviren, "Zanlıyı yakalamak için planlı ve uzun süreli çalışma yaptık, tutuklandı" dedi.

(FOTOĞRAFLI)