ROCK müzik şarkıcısı Kıraç, Konacık Belediye Başkanı ve MHP Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun için 'Tosun Başkan' şarkısını besteledi.
Söz ve müziği kendisine ait olan ve folkorik unsurlar içeren rock türündeki şarkıda Kıraç sık sık 'Sahip çık başkanına' sözlerini tekrarladı. Kıraç tarafından hazırlanan seçim şarkısının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Belediye Başkan MHP'li Mehmet Tosun, “Kendisi daha öncede davetlerimiz üzerine beldemizde konserler vermişti. Kendisini çok sevmiştik. O zamandan sonra da dostluğumuzu ilerlettik. Kıraç, memleket meselelerine çok duyarlı bir sanatçımız. Yine bu duyarlılığını göstererek, seçim öncesinde bize, içinden gelerek bir şarkı hazırlamış. Şahsen ben çok beğendim, dinleyenler de çok beğendiklerini söylüyorlar. Oldukça neşeli, hareketli bir şarkı olmuş. Emeği için, sanatı için çok teşekkür ederim” dedi.
Kıraç’ın Başkan Mehmet Tosun için bestelediği 'Tosun Başkan' adlı şarkı, video paylaşım sitesi YouTube’dan da yayınlandı.
ŞARKININ SÖZLERİ
Tosun Başkan / Haydi! / Hem doğru hem çalışkan / Halkıyla kucaklaşan / Güçlü, güven duyulan Tosun Başkan / Haydi! Tosun Başkan / Tosun Başkan, hey! / Toprağına, suyuna / Bodrumlunun şanına / Sahip çık başkanına / Tosun Başkan/ Haydi! Tosun Başkan / Tosun Başkan, hey! / Denize, denizciye / Esnafa, emekçiye / 'Değişim şart' diyene Tosun Başkan / Haydi! Tosun Başkan / Tosun Başkan, haydi! / Kadir kıymet bilene / Sanata ve çevreye / 'Yetti artık' diyene Tosun Başkan / Haydi! Tosun Başkan, hey! / Tosun Başkan.