Hüseyin ÖZBALI/ ELMADAĞ (Ankara), () - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Elmadağ İlçesi'nde geçen cuma akşamı, bir gün sonraki konser nedeniyle parti bayrağını elektrik direğine asmak isterken yolda otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Onur Karakülah'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Parti bayrağını elektrik direğine asmak isteyen Elmadağ Sertaç Uzun Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi (METEM) 2'nci sınıf öğrencisi Onur Karakülah, geçtiğimiz Cuma akşamı caddenin karşısına geçerken otomobilin altında kaldı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine gelen ambulans ile Elmadağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Onur, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kılıçdaroğlu, Kırıkkale mitingi öncesi hayatını kaybeden Onur Karakülah'ın Elmadağ'ın Tatlıca Mahallesi'ndeki evinin önünde kurulan taziye çadırında ailesine ziyarette bulundu. Kılıçdaroğlu ile birlikte taziyeye CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mansur Yavaş ile birlikte çok sayıda partili katıldı.
Kılıçdaroğlu, Onur'un babası Adem Karakülah'a başsağlığı dilerken, acısını paylaştı, imamın okuduğu Kuran'ı dinledi.
Baba Adem Karakülah, iki çocuğundan küçüğü olan Onur'un kendisi için yol arkadaşı olduğunu, acısının büyük olduğunu belirtirken, Kılıçdaroğlu'na taziye ziyareti için teşekkür etti.
Elmadağ mezarlığında önceki gün toprağa verilen Onur Karakülah'ın cenazesine CHP Ankara milletvekilleri İzzet Çetin ve Ayşe Gülsün Bilgehan'ın yanı sıra ilçedeki AK Parti, CHP ve MHP'nin temsilcileri, belediye başkan adayları, Kaymakam Resul Kır, Belediye Başkanı Gazi Şahin, ve bürokratlar, öğretmenleri ve sınıf arkadaşları da katılmıştı. Kılıçdaroğlu, Onur'un babası Adrem Karakülah'ı acı haberden hemen sonra telefonla da aramıştı.

HÖ (AY/AK) (FOTOĞRAFLI)