Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, () - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Mart Salı günü Ege Bölgesi’nde 3 ili ziyaret edecek. Denizli, Uşak ve Kütahya’da halka seslenecek olan Kılıçdaroğlu için parti il örgütleri hazırlıklarını tamamladı.
İlk olarak Denizli’ye gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın saat 10.30’da Denizli Çardak Havalimanı’nda karşılandıktan sonra Çardak ve Bozkurt ilçelerinde vatandaşlara seslenecek. Honaz İlçesi’ne bağlı Kaklık ve Kocabaş beldelerinde halkı selamlayacak olan Kılıçdaroğlu’nun, Denizli mitingine saat 13.00’te başlayacağı bildirildi. CHP Denizli İl Teşkilatı’nın, 100 otobüs ile mitinge katılmak isteyenleri kentin her noktasından Özay Gönlüm Meydanı’na ücretsiz taşıyacağını belirten CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, il ve ilçe örgütleriyle mitinge hazır olduklarını belirterek, “Varlık, birlik ve özgürlük içinde yaşamak için tüm Denizlilileri mitingimize bekliyoruz. Sen yoksan biz eksiğiz diyerek, halkımızı Özay Gönlüm Meydanı’na davet ediyoruz” dedi.
Çavuşoğlu, mitinge katılmak isteyenlere ulaşım hizmeti sunmak için gerekli düzenlemelerin yapıldığını söyleyerek “Genel Başkanımız, alanda Denizli halkına mesajlarını iletirken, görsel şölen şeklinde geçecek mitingimizde Grup Kargo da konser verecek” diye konuştu.
UŞAK VE KÜTAHYA’DA SEÇMENLE BULUŞACAK
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli mitinginin ardından saat 16.00’da Uşak’a gelecek. Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde Uşaklılara seslenecek olan Kılıçdaroğlu, ardından Kütahya’nın Simav İlçesi'ne geçecek. CHP’li Simav Belediye Başkan adayı Oral Kılıç ve belde belediye başkan adaylarını tanıtmak amacıyla Simav’a gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aynı gün saat 19.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek miting ile halka sesleneceği bildirildi.

ONB(İÖ/CK) (FOTOĞRAFLI)