Faik KAPTAN/İSTANBUL,() Bahçelievler'deki bir  cenazeye katılmak için Ankara'dan İstanbul'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay Başkanlar Kurulu'nun ,Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu hakkında verdiği kararın son derece doğru olduğunu belirtti.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla saat 12.15’de Atatürk Havalimanı'na gelen Kılıçdaroğlu'nu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile bazı partililer karşıladı.
Bir gazetecinin "Yargıtay'ın bir kararı vardı. Dün gündemin en önemli maddesiydi. Barolar Birliği Başkanı sayın Feyzioğlu'nun konuşmasına karar verdiler. Bu haliyle, 'Başbakan'ın katılmayacağı' şeklinde yorumlandı. Bu yönde de açıklamalar var. Nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Kemal Kılıçdaroğlu şu cevabı verdi:
"Başbakan katılacak. Katılmayacak olan cumhurbaşkanı seçilen, henüz o koltuğa oturmayan kişi. Dolayısıyla Yargıtay'ın aldığı karar, son derece doğru bir karar" şeklinde yanıtladı.
Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından CHP İstanbul Bahçelievler eski İlçe Başkanı Hüseyin Özkahraman’ın kardeşi Mustafa Özkahraman’ın Yenibosna Cemevi’ndeki cenaze törenine katılmak üzere özel aracıyla havalimanından ayrıldı.

(FOTOĞRAF)