Özgür ARSLAN / İstanbul, () SANATÇI Kenan Işık'ın Amerikan Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisi devam ediyor. Dostları, 6 gündür uyutulan sanatçı hakkında son bilgileri almak için, hastanede bekleyen Işık ailesini ziyaret etti.

ATV Genel Müdürü Adem Gürses, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, aldığı bilgilerden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Aileyle görüştüm. Aldığım bilgiler beni çok mutlu etti. Girerkenden farklı duygularla çıkıyorum. Zaten bilgileri takip ediyorum. Son derece iyi, o günden bugüne gelişmeler fevkalade iyi. Uyutuluyor olmasını bir risk olarak görebilirsiniz; ama o da tıbbi bir gerekçe. Beynin yorulmasına engel olup, kendi tamirini daha kolaylaştırmak için yapılan bir şey. Bilinci kapalı değil. Çok iyi yani" dedi.

Şu ana kadar olumsuz bir şeyin olmadığını söyleyen Gürses, “İyi bakılıyor; çok kısa sürede mutlaka uyandırılacak, ayağa kalkacak. Buna çok eminiz, çok rahatım. Bütün veriler, tetkiklerin sonucu da, o günden bugüne gelişmeler hep olumlu, hep olumlu. İlk 48 saatte komplikasyon olmamış olması, zaten büyük gelişmeydi. Şu ana kadar öyle olumsuz hiçbir şey yok ve fevkalade iyi durum. Bütün organ fonksiyonları yerinde, her şey yerinde" diye konuştu.

Diğer sanatçı dostları da Kenan Işık'ın sağlık durumundan umutlu olduklarını dile getirdiler.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Amerikan Hastanesi'nden yapılan son açıklamada ise, medyada Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin yorum içeren ve tıbbi durumunu gerçekçi olarak yansıtmayan bazı ziyaretçi görüşleri ve haberlerin dikkat çektiği vurgulandı.

Açıklamada, "Hastamızın tedavisi, bir önceki açıklamamızda ayrıntılı olarak belirttiğimiz şekilde devam etmektedir. Ciddi kafa travmalarında tedaviye yanıt zaman alabilmektedir. Hayati tehlikesi sürmesine karşın, hastamız Kenan Işık'ın durumu stabildir. Sağlık durumunda herhangi bir değişiklik olduğunda basınla paylaşılacaktır" denildi.

 

FOTOĞRAFLI

(GK)