ERCİYES Üniversitesi’nde (ERÜ) kemik iliği yapılan hastalar için, 'Moral gecesi' düzenlendi. Fenerbahçeli futbolcuların hastalara destek amacıyla imzaladıkları forma, kurayla hediye edildi.
ERÜ Rektörlüğü Yemekhanesi’nde düzenlenen gecede çeşitli illerden Kayseri’ye gelerek kemik iliği tedavisi gören ve nakil yapılan hastalar ile doktorları ve sağlık çalışanları bir araya geldi. Hastalardan kemik iliği hastalığına 16 yaşında yakalanan ve gördüğü tedavi sonucu iyileşen Özge Özçoban, şimdi yüksek lisans yaptığını söyledi. Tedavi gördüğü süreçte önce lise, daha sonra da ERÜ Fen Fakültesi Biyoloji bölümünü okuduğunu anlatan Özge Özçoban, umudunu ve inancını kaybetmediğini anlattı. Gecede, bazı hastalar da söz alarak, yaşadıklarını diğer hastalarla paylaştı.
Daha sonra yapılan çekilişle, Fenerbahçeli futbolcular; Musa Sow, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Caner Erkin ve Volkan Demirel’in hastalara moral ve destek amacıyla imzaladıkları Mehmet Topal forması nakil yapılan Adnan Bayındır’a hediye edildi. Gece, sema gösterileriyle sona erdi.

MÖ(OE/İD) (FOTOĞRAFLI)