Saffet YENİGÜN/KEMER (Antalya), () - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde oteller arasında düzenlenen, yerli ve yabancı tatilcilerin oyuncu olarak yer aldığı 'Su Topu Şenlikleri' renkli görüntülerle başladı. Kıyasıya mücadele eden takımlar, çeyrek finale yükselebilmek için 21 dakika boyunca denizde ter döktü.
Kemer Belediyesi sponsorluğunda, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (KETOB) ile Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı'nın (KETAV) katkılarıyla gerçekleştirilen ve turizmi canlandırmayı hedefleyen 1'inci Kemer Su Topu Şenlikleri başladı. Karşılaşmaya otel takımları katılıyor ve oyuncu olarak otellerdeki konuklar ile çalışanlar sahaya çıkıyor.
Kemer 155 Beach Plaj'da yapılan ilk karşılaşmalar, yerli ve yabancı turistlerce ilgiyle izlendi. Akdeniz Üniversitesi BESYO antrenörlerinden Şükrü Yarar'ın hakemliğini yaptığı mücadelelerin ilki, PGS World Palace Hotel ile Kilikya Hotel arasında oynandı. Maçı 4-3'lük skorla PGS World Palace Hotel kazandı ve ilk yarı finalist oldu.
Su Topu Şenlikleri'nin ikinci müsabakasında Maxx Royal Kemer Resort & Spa, Le Chateau De Prestige'in müsabakaya katılmayıp hükmen mağlup olmasıyla yarı finale yükseldi. Günün üçüncü maçı 155 Beach ile Ulusoy Kemer Holiday Club arasında oynandı. 16-1 gibi farklı bir skorla galip gelen Ulusoy Kemer Holiday Club takımı yarı finale çıktı. Şenliklerin ilk gününün son maçı Hotel Akka Antedon ile Vogue Hotel arasındaki mücadelenin galibi de 3-2 ile Vogue Hotel oldu.

FOTOĞRAFLI