TARAKLI (Sakarya), ()- SAKARYA'nın Taraklı ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpan otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı. Çevrekiler yerde yatarak ambulans bekleyen yaralıların sıcaktan etkilenmemeleri için şemsiye açarak korumaya çalışması dikkati çekti.

Kaza saat 16.30 sıralarında D-150 Karayolu Taraklı-Göynük kavşağında meydana geldi. Göynük istikametine giden Sinan Tekin yönetimindeki 34 VM 2869 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada araçta sıkışan sürücü Sinan Tekin ile Ayşenur Tekin, Feyza Tekin, Seviye Tekin ve Sibel Tekin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartıldı.

İlçedeki tek 112 Acil Servis ambulansının malzeme alımı için Adapazarı'nda olması sebebiyle yaralılar çevre ilçelerden ambulansların gelmesini bekledi. Bu sırada yoldan çeken araçlardakiler kaza yerinde yerde yatan yaralıları, güneşten korumak için üzerilerine şemsiyeler açtı. Yaralılar bir süre sonra çevre ilçelerden gelen ambulanslarla Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, tedavi altına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Bu arada kazanın meydana geldiği kavşakta sık kazaların yaşandığını belirten sürücüler, yetkililerden önlem alınmasını istedi.

FOTOĞRAF