Ferudun ALTUNTAŞ/FATSA (Ordu), () - ORDU’nun Fatsa İlçesi’nde yolun karşısına geçerken kamyonetin çarpması sonucu yaşamını yitiren lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Şeyma Beşik'in karnesini, aynı yaştaki kuzeni Zeki Beşik aldı. Derslerinde son derece başarılı olan Şeyma'nın takdir belgesi de karneyle birlikte verildi.
Fatsa İlçesi’nde geçen pazartesi günü yoldan karşıya geçmek isterken kamyonetin çarptığı Anadolu Öğretmen Lisesi son sınıf öğrencisi Şeyma Beşik, ağır yaralandı. Şeyma, hastanede 2 gün süren hayat mücadalesini kaybederek, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Bugün okulunda yapılan karne töreninde ise hüzün vardı. Arkadaşları sınıfa genç kızın dev bir fotoğrafını asıp, sırasını kırmızı karanfillerle süsledi. Sınıf öğretmeni Serpil Gürol, sırayla öğrencilerin karnelerini dağıtırken, genç kızın takdir belgesini ve karnesini kuzeni Zeki Beşik'e verdi. Bu anda gözyaşlarına hakim olamayan Zeki Beşik, "Karne sevincini kendisinin yaşamasını isterdim, çok duygulandım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI