GİRESUN’un Keşap İlçesi'nde kontrolden çıkarak park halindeki kamyona arkadan çarpan otomobilde hayatlarını kaybeden 27 yaşındaki Elif Çelik, kızları 4 yaşındaki Asya, 2 günlük Ahsen bebek ile kayınvalidesi 48 yaşındaki Havva Çelik'in cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi.
Espiye Ulu Cami'deki cenaze törenine Giresun Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Espiye Kaymakamı Osman Bilgin, Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere ile aracı kullanan ve kazada eşini, çocuklarını ve annesini kaybeden Oğuzhan Çelik, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Yakınları, tabutların başında uzun süre gözyaşı döktü.
Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Havva, Elif, Asya ve aile arasında Ahsen adı verildiği öğrenilen bebeğin cenazeleri Çalkaya köyüne götürülerek defnedildi.
DOĞUMDAN DÖNÜYORLARDI
Kaza, dün saat 15.00 sıralarında Keşap İlçesi'ne bağlı Kılıçlı Köyü mevkiinde, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde meydana geldi. Bir dershanede rehber öğretmenlik yapan Oğuzhan Çelik, Giresun Kadın Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde doğum yapan eşi Elif Çelik, kızı Asya ile dünyaya gelen kız bebeği ve annesi Havva Çelik'i aldıktan sonra 28 EP 827 plakalı otomobille Espiye'deki evlerine dönmek üzere yola çıktı. Sürücü Oğuzhan Çelik, bir anda direksiyon kontrolünü yitirince, otomobil yol kenarında park halinde bulunan 28 AC 725 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada araçta bulunan Elif Çelik ile kayınvalidesi Havva Çelik olay yerinde can verdi. Sürücü Oğuzhan Çelik ile araçtan fırlayan büyük kızı Asya ile bir gün önce dünyaya gelen kız bebeği ise yaralandı. Asya Çelik ve bir günlük kız kardeşi hastaneye götüren ambulansta can verdi, Oğuzhan Çelik ise Giresun Özel Ada Hastanesi'nde tedavi altına alındı.