KAYSERİSPOR teknik direktörü Mutlu Topçu, sarı kırmızılı ekibin iki oyuncu daha alıp şimdilik transferi notktalayacağını söyledi.
Çalışmalarını 8 Ağustos'a kadar Karpuzatan tesislerinde sürdürüp, daha sonra Avusturya kampına gideceklerini belirten teknik direktör Mutlu Topçu ''Kayserispor olarak bu sezona iyi bir hazırlık dönemi geçirerek gireceğiz. Şu anda mevkii olarak söylemeyeyim ama, biri kaleci olmak üzere 2 mevkiiyle ilgili alakalı arayışlarımız var. Tüm oyuncularımız çoşkulu. 8 Ağustos'da Avusturya kampına gideceğiz. Şu anda kadromuzda birbirinden kaliteli 6 yabancı oyuncumuz var. Biliyorsunuz, bunlardan sadece 3'ünü oynatabileceğiz.  Avusturya'daki kamp sonrası duruma göre yabancılardan bazılarını gönderebiliriz. Hangi oyuncumuz hak ediyor, formayı daha çok terletiyorsa ona kadromuzda yer vereceğiz.'' dedi.
Öte yandan, Kayserispor lu yöneticiler teknik kadronun da görüşünü alarak, geçtiğimiz sezon sarı kırmızılı ekipte kiralık olarak top koşturan İsviçre Süper Lig ekiplerinden Grasshoppers takımından geçen sezon kiralanan stoper Levent Gülen'in, mukavelesini uzatmadı. Sarı kırmızılı ekipten sezon başı itibarıyla  kiralık oyuncular, Sinan Bolat, Ertuğrul Taşkıran, Alexandros Tziolis, Ondrej Vanek ile mukavelesi biten, Zurab Khizanishvili, Pablo Mouche, Erdal Akdarı, Nurettin Kayaoğlu ve Bilal Gülden takımdan gönderildi.

FOTOĞRAFLI