Zafer BARIŞ/KAYSERİ, ()-HAKKARİ’de meydana gelen trafik kazasında 1 korucu ile birlikte yaşamını yitiren Kayserili Jandarma uzman Onbaşı 23 yaşındaki Gökhan Öztürk’ün evine ateş düştü. Talihsiz onbaşının ağabeyi Okan Öztürk, "Olayın nasıl olduğunu henüz anlayamadık, Çok üzgünüz" dedi
Hakkari'den Van'a doğru gelen 65 NL 206 sivil plakalı aracın saat 11.30 sıralarında takla atması sonucu yaşamını yitiren, görevli olduğu Derecik Piyade Taburundan izine gelen uzman Onbaşı Gökhan Öztürk’ün acı haberi, Kayseri’nin Melikgazi ilçesi Yıldırımbeyazıt mahallesi 100 yıl caddesindeki baba ocağına ateş düşürdü.
Acı haberi aldıktan sonra, başsağlığına gelenlerle dolup taşan babasının evinde konuşan uzman onbaşının ağabeyi Okan Öztürk, aslen Talas’ın Yamaçlı köyünden olduklarını, kardeşinin Kayseri’ye yıllık izine geldiğini belirterek, "Kazanın nasıl olduğunu ve kardeşimin neden öldüğünü henüz tam olarak anlayamadık. Bize gelen askeri yetkililer, kardeşimin şehadet haberini verdi. Çok üzgünüz" dedi. 4 çocuklu ailenin en küçük erkek çocuğu olan şehidin evinin önünde bir askeri ambulans beklerken, evden gelen ağıt ve feryatlar yürek dağladı.

FOTOĞRAFLI