KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yeni kurulan Kayseri Hayvanları Koruma Derneği (KAYHAKDER) yöneticileri ile bir araya geldi. Başkan Özhaseki, "Yaratılmış ne varsa tabiatı onlarla paylaşmak zorundayız" dedi.
Harikalar Diyarı'nda yapılan toplantıda Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ve İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol da bulundu. Dernek Başkanı Veteriner Hekim Bahattin Narin, aç ve açıkta olan, eziyet gören ve hasta olan tüm hayvanlara yardım etmek için bir araya geldiklerini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Hayattaki herkes kendi dışındaki hiçbir şeyi lüzumsuz göremez. Yaratılmış ne varsa tabiatı onlarla paylaşmak durumundayız. Belediyelere düşen doğadaki bütün bu dengeyi gözetmek için faaliyette bulunmaktır" diye konuştu.
Hayvanları önemseyen ve onlara yardım eden herkesi kutlayarak bu işin bir vicdan meselesi olduğunu vurgulayan Başkan Mehmet Özhaseki, sokak hayvanları için yeni bir barınak yapacaklarını belirtti.