KAYSERİ’de Kardeşlik ve İyilik Platformu tarafından, 'Başbakan ile el ele' etkinliği düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki konuşmanın ardından Başbakan için dua eden ve tekbir getiren kalabalık, "Astırmayacağız, zehirletmeyeceğiz, dağ başında dondurmayacağız' sloganları attı. Daha sonra vatandaşlar, tramvay güzergahında elele tutuşarak zincir oluşturdu. Etkinliğe katılmak isteyenler, Belediye'ye ait tramvaydan üccretsiz yararlandırıldı.
Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinliğe AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Yaşar Karayel, Manisa milletvekili Muzaffer Yurttaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ilçe ve belde belediye başkanlarıyla vatandaşlar katıldı. Burada Kardeşlik ve İyilik Platformu adına konuşan Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Seyit Halil Yüzgeç, 'yiğit adam' dediği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la elele vermek için toplandıklarını söyledi. Yüzgeç, "Biliniz ki Recep Tayyip Erdoğan yalnız değildir. Recep Tayyip Erdoğan’ı astırmayacağız, zehirletmeyeceğiz, dağ başında dondurmayacağız" diye konuştu.
Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalık Recep Tayyip Erdoğan maskesi takıp, sık sık tekbir getirdi. Tarihi Kayseri Kalesi surlarına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dev posteri asıldı. Daha sonra kalabalık, tramvay hattı boyunca el ele tutuşarak Başbakan Erdğan'a destek verdi. Etkinliğe katılmak için uzak semtlerden gelenler, Belediye'ye ait tramvaydan ücretsiz yararlandı.