KAYSERİ’deki kamu kurum kuruluşları ile STK’lar, Emniyet Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan araçları saptamak için toplantı yaptı.  
Vali Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri milletvekili Yaşar Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, oda, vakıf başkanları ve Kayseri’nin üst düzey işadamı ve ticaret erbabının bir araya geldiği toplantıda konuşan Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, bundan böyle yılda bir kez Kayseri protokolü ve üst düzey yöneticilerine bilgilendirme yapacaklarını belirtti. Emniyet Müdürü Aydın şunları söyledi:
"Bu toplantı ile Kayseri halkına bir anlamda hesap veriyoruz. Demokrasilerde bu böyledir. Emniyet teşkilatı olarak huzurlu bir kenti ortaya çıkartmak için Kayseri’nin güvenlik durumunu anlatırken, noksanlarımızı da size arz edeceğiz. Kayseri’de polisin sorumluluk alanı yüzde 25 oranında arttı. Kentte halin 4 bin 40 polisle hizmet veriyoruz. Son düzenleme ile jandarmadan bize geçen bölgelerle birlikte daha fazla araca ihtiyaç duyuyoruz."
10 YIL ÖNCE 100 ARAÇ BAĞIŞLANMIŞ 
Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Özhaseki de, bundan 10 yıl önce Kayseri'deki kurum, kuruluş ve STK’ların polise 100 araç bağışladığını belirterek, "Polisimizin şimdi de bir bu kadar araca ihtiyacı var. Bunu kısa sürede sağlayıp, onlara armağan etmeliyiz" dedi.
Vali Orhan Düzgün de Emniyet teşkilatına yapılacak bağış ve katkıların önemi üzerinde durdu. Vali Düzgün, "Kayseri her konuda hayırsever bir kentimiz. Umarım polis teşkilatımıza da araç katkısında bulunacaklardır" diye konuştu.
Daha sonra polise katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara şilt verildi. Emniyet Yardımlaşma Derneği tarafından toplantıya katılanlara ihtiyaç duyulan araç türleri ve sayısı hakkında broşür dağıtıldı.