ADANA, () - ADANA'da geçen cumartesi günü "Berbere gidiyorum" diyerek ortadan kaybolan lise öğrencisi 15 yaşındaki Mazlum Oruç, bugün öğlen saatlerinde evine döndü.
Kars'ta memur olan ağabeyi Mehmet Oruç'un yanında yaşayan ve orada lise 1'inci sınıfı bitiren Mazlum Oruç, 20 Haziran'da Adana'da oturan ailesinin yanına geldi. Ailesiyle hasret gideren Mazlum Oruç, ertesi gün "Berbere gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Oruç'un saatler geçmesine rağmen eve dönmemesi üzerine annesi Azize ve babası Hüseyin durumu polise bildirdi.
2 GECE CAMİDE UYUMUŞ
Ailesi ve polis tarafından her yerde aranan Mazlum Oruç, bugün saat 11.00 sıralarında evine döndü. Endişeli bekleyişlerini sürdüren ailesi çocuklarını karşılarında görünce sevince boğuldu. Nerede olduğunu sorulan Mazlum Oruç, arkadaşlarıyla gezdiğini ancak saat geç olunca ailesinden çekindiği için evine gelmediğini söyledi. Gürselpaşa Mahallesi'ndeki bir camiden uyuduğunu söyleyen Oruç, Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'de ifade verdikten sonra ailesiyle beraber evine döndü.

FOTOĞRAFLI