KIŞ turizmin gözde mekanlarından Paladöken'e gelen tatilciler ve turistler, yeni yıla karda dansöz oynatarak girdi.
Palandöken'de deniz seviyesinden 2 bin 500 metre yükseklikte bulunan Dedeman Oteli  önündeki kayak pistinde düzenlenen yeni yıl kutlaması akşam saatlerinde başladı. Otelin balo salonunda canlı müzik ve oryantal eşliğinde eğlenen konuklar, meşaleli gece kayağı ardından havai fişek gösterisini izledi. Rusya, Ukrayna, Polonya, İran ve Hollanda'nın yanı sıra Türkiye'nin dört bir tarafından Palandöken'e gelen turistler ile tatilciler, hava sıcaklığının sıfırın altında 14 dereceye düştüğü gecede yakılan ateşin etrafında sıcak şarap içerek, dilek balonlarını uçurdu ve karda dansöz oynattı.
Yeni yıl için Palandöken'e gelen turistlerin isteği üzerine karda oynayan Antalyalı oryantal Nalan, göbek şov yaptı. 13 yıllık mesleğinde karda ilk kez oynadığını söyleyen oryantal Nalan, "Palandöken'e Antalya'dan gledim. Erzurum'da ilk kez sahneye çıktım. Karda oryantal yapmak çok zor. Üşüdüm, ama hoşuma da gitti. Bu mesleğimde güzel bir anı olarak kayacak. 2014 yılının bizlere huzur, mutluluk ve bol kazançlar getirmesini diliyorum" dedi.
Xanadu Snow White Otel'de sahneye çıkan Fedon da konser verdi. Fedon'u izleyenler arasında sanatçı Özlem Conker ve arkadaşları da vardı. Conker, sık sık cep telefonu kamerası ile Fedon'u görüntüledi. Xanadu Snow White Otel, gecenin ilerleyen saatlerinde davetlilere çorba ve barbeküde köfte, sucuk ikramında bulundu.
Palandöken Palandöken Kayak Merkezi'ndeki Xanadou, Dedeman, Palan ve Dedeman Otellerinde yeni yıla coşku ile giren tatilciler, barış dileklerinde bulundu. Palandöken'den kente inen yol uzerinde alkol muayenesi yapan trafik polisleri kurallara aykırı araç kullanan sürücülere ceza kesti.