MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yarıyıl tatilinde öğrencilere karne hediyesi olarak lunapark bileti vereceklerini söyledi.

Manavgat Belediyesi tarafından 24 Ocak Cuma günü yarıyıl tatiline girecek öğrencilere, karneleriyle lunaparka gelmeleri halinde ücretsiz bilet verecek. Öğrenciler, lunapark biletlerini Örnek Mahallesi'ndeki Park Portakal Gişesi'nde alabilecek. Her öğrenciye 4 lunapark bileti hediye edecek. Biletler 25 Ocak-9 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak.

GELENEK HALİNE GELDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Çok çalışarak başarılı bir dönem geçiren çocukları yarıyıl tatilinde biraz olsun eğlendirebilmek amacıyla onlara tatil boyunca kullanabilecekleri ücretsiz lunapark bileti hediye etme geleneğini bu yıl da sürdüreceğiz. Çocukların en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamaya çalışırken, onların boş vakitlerini de en iyi şekilde değerlendirmelerini, her şeyden önce stres atmalarını istiyoruz. Yaptığımız bütün yatırımlar, işler gelecekte çocuklarımızın daha güzel bir Manavgat'ta yaşamaları içindir" dedi. (FOTOĞRAFLI)