ZONGULDAK'ın Kilimli Beldesi'nde oturan 28 yaşındaki Murat Köktürk, kargo şirketinde yanlışlıkla kendisine verilen içinde 900 lira değerinde telefon bulunan kutuyu, sahibine ulaştırılması için telefon bayiine teslim etti.
Murat Köktürk, internet üzerinden sipariş ettiği ürünleri teslim alarak evine gittiğinde, kutular arasında başka birisine ait içinde cep telefonu bulunan bir kutunun bulunduğunu da fark etti. Kutuyu açan ve faturadaki telefon numarasını arayan Köktürk, Zonguldak'taki telefon bayiinden Düzce'de bir müşteriye gönderilmek üzere kargoya verilen telefonun, yanlışlıkla kendisine teslim edildiğini anladı. Köktürk, 909 lira değerindeki cep telefonunu sahibine ulaştırılması için telefon bayiine teslim etti.
Kargoda kendi paketlerini aceleyle alıp çıktığını, farklı bir paket verildiğini anlamadığını belirten Köktürk, "Eve gittiğimde içinde telefon bulunan kutuyu açtım. Benim böyle bir siparişim yoktu. Kargodan yanlışlıkla verildiğini düşündüm ve faturadaki telefon numarasını aradım. Duyarlı bir vatandaş olarak da telefonu sahibine ulaştırılması için teslim ediyorum" dedi.
Telefon bayii görevlileri de Köktürk'e teşekkür etti.