Ahmet ÖZ/KARAMÜRSEL (Kocaeli), ()- KOCAELİ'nin Karamürsel İlçesi'nde toplanan yardımlar, TIR'larla sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Bosna Hersek'e gönderildi.
Bosna Hersek'in Stari Gard kasabası ile kardeş şehir olan Karamürsel'de Belediye tarafından, sel felaketinin ardından birçok kişinin hayatını kaybettiği ve evlerin kullanılmaz hale geldiği bölge için yardım kampanyası düzenlendi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, "Hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bosnalı kardeşlerimizin acılarını hafifletmek adına yardım kampanyası düzenledik. Kampanyamıza Karamürselli vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi, toplanan yardımları TIR'larla Bosna Hersek’e gönderiyoruz" dedi.
Yardım kampanyası kapsamında gıda, giyecek ve temizlik malzemeleri ile doldurulan TIR'lar ilçe terminalinden Bosna Hersek’e gönderildi. Uğurlama törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Türkiye Bosna Hersek Türkleri Federasyon Başkanı Ahmet Utaş, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Derneği Başkanı Erhan Yılmaz ile vatandaşlar hazır bulundu.

AÖ(MB/SS) (FOTOĞRAFLI)