UŞAK'ın Karahallı Kaymakamı Sinan Aslan ve hakim olan eşi Semra Aslan da içinde bulunduğu makam aracı yola fırlayan domuza çarpınca kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada kaymakam, eşi, şoförü ve koruması hafif şekilde yaralandı.
Kaza, dün saat 23.00 sıralarında ilçeye bağlı Deli Hıdırlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Kaymakam Sinan Aslan, Sivaslı'da Hakim olan eşi Semra Aslan'la birlikte Sivaslı İlçesi'nden Karahallı'ya doğru gittiği sırada şoför Alaattin Karakuş'un kullandığı 64 LP 140 plakalı makam otomobili yola aniden fırlayan domuza çarptı. Savrulup ve şarampole yuvarlanan makam otomobilinde bulunan Kaymakam Sinan Aslan (31), eşi Sivaslı Hakimi Semra Aslan, koruması Abdil Algül ve şoför Alaattin Karakuş çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, yoldan geçen sürücülerin haber vermesi üzerine gelen ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Kaymakam Sinan Aslan (31), eşi Semra Aslan, koruması Abdil Algül ve sürücü Alaattin Karakuş'un sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kaza haberini alan Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden hastanede kaymakam Sinan Aslan ve hakim eşi Semra Aslan'ı ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrası açıklama yapan Vali Erden, "Karahallı kaymakamımız ilçesine dönerken kaza geçirmiş. Şu anda ziyaret ettik, sıhhatleri iyi. Hekim arkadaşlarımız çok iyi alaka göstermişler. İkisi de şu anda istirahat ediyorlar, çok ciddi bir şey yok. Allah acil şifa versin" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.