BURSA’nın Karacabey İlçesi Belediyesi,  Kurşunlu Mahallesi'ne yakın olan bir koyu, kadınlara özel plaj için düzenlemeye başladı.
Yoğun talep üzerine yapıldığı belirtilen özel plaja çalılıkların arasından inen merdiven ile tek noktadan giriş sağlanabiliyor. Plajda duş ve yüzme alanını belirleyen dubalar da bulunacağı belirtildi.  Önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanan çalışmaları Destek Hizmetler Müdürlüğü Ekipleri yürütüyor. Kadınlar plajına inen basamakların yapımı tamamlanırken, duşların da yapımıyla hizmet verilmeye başlanacak.
Plajın tamamen kadınlara özel olacağını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ak Parti’li Ali Özkan, denize de boğulma vakalarına karşı dubalarla yüzme sınır şeridi çekileceğini söyledi. Başkan Özkan, “Kadınlar plajı” için sezon öncesi talep geldiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
"Çalışma arkadaşlarımızla konuyu değerlendirerek Kurşunlu Mahallesi ilerisinde bulunan bir koya bu plajı yapmaya karar verdik. Tek girişi olan koyda kayalıklar arasına gizlenmiş harika bir kumsal ve deniz mevcut. İnşallah kısa sürede tamamlayıp kadınların hizmetine açacağız."
Kadınlar plajının ücretsiz olacağı kaydedildi

FOTOĞRAFLI