AYDIN Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaparken, eşinin hamile olduğunu öğrendikten kısa süre sonra ilik kanseri teşhisi konulan ve tedaviye alınan 6 yıllık polis memuru 28 yaşındaki Osman Yoldaş, hastanede hayatını kaybetti. Hayalleri yarım kalan ve çocuğunu bir kez olsun göremeyen Yoldaş’ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.
Aydın Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Osman Yoldaş, yaklaşık 10 ay önce 26 yaşındaki öğretmen Leyla Yoldaş’la yaşamını birleştirdi. Birbirlerini severek evlenen çift, 7 ay önce Leyla Yoldaş’ın hamile olduğunu öğrenmesiyle büyük mutluluk yaşadı.
MUTLULUKLARI KISA SÜRDÜ
Bebek sevinci yaşadığı sırada rahatsızlanan polis memuru Osman Yoldaş, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne başvurdu. Yapılan testlerde, Yoldaş’ın ilik kanseri olduğu belirlendi. Eşinin hamile olduğunu öğrendikten kısa süre sonra ilik kanseri teşhisi konan Yoldaş, iki haftalık tedavi sürecinin ardından, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kemik İliği Merkezi’ne sevk edildi.
HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Ankara’daki hastanede 6 ay boyunca tedavi gören Yoldaş'ın durumu, ilik nakli yapılamayınca daha da kötüleşti. Genç polis memuru, dün sabah saatlerinde fenalaştı. Müdahalelere rağmen baba adayı Yoldaş, hayatını kaybetti. Hayalleri yarım kalan Yoldaş’ın ölüm haberi yakınlarını yasa boğdu, meslektaşları büyük üzüntü yaşadı. Çevresinde sevilen bir kişi olduğu belirtilen Osman Yoldaş’ın, bugün memleketi Adıyaman’da toprağa verileceği öğrenildi.