BURSA’da yerel bir televizyonda kameraman olarak çalışan Nevruz İlimdaroğlu, haber için gittiği yerde bir yavru kedinin ana cadde üzerinde araçlar arasında ezilme tehlikesi geçirdiğin görünce, yola çıkarak araçları durdurdu.  Kediyi yakalamak için peşinden koşan İlimdaroğlu, daha sonra trafik polislerinden yardım isteyerek yolu trafiğe kestirdi ve yakaladığı yavru kediyi boş bir arsaya bıraktı.
Merkez Yıldırım İlçesi Ankara yolu üzerinde bir habere giden yerel televizyon kameramanı Nevruz İlimdaroğlu, çekim yaptığı sırada yanından hızla koşan bir kedinin ana caddeye fırladığını gördü. Çekimini yarıda bırakan Nevruz İlimdaroğlu, araçlar içinde ezilme tehlikesi geçiren yavru kedinin peşinden koştu.
Araçların yoğun olarak geçiş yapması üzerine ezilerek telef olmasından korktuğu kediyi yakalamakta güçlük çeken Nevruz İlimdaroğlu, bölgede uygulama yapan trafik polislerinden yardım isteyerek yolu araç trafiğine kapattı. Omuzunda asılı bulunan kamerasıyla yol ortasında koşarak küçük kediye yakalayan İlimdaroğlu, yavru kediyi boş bir arsaya bırakarak hayatını kurtardı. Nevruz İlimdaroğlu, “Hayvanları sevmeyen insanları sevemez önceliğimiz her ne kadar haber de olsa kedinin yol ortasında kalmasına gönlüm razı olmadı” dedi.


FOTOĞRAFLI