KAHRAMANMARAŞ'ta, terörle mücadele sırasında yaralanarak gazi olan 3 askere düzenlenen törenle 'malul gazilik' rozeti takıldı.
Gazilik rozetlerinin takılması için İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törene; Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, malulen gazi olan uzman çavuşlar Mehmet Doğan ve Murat Daş, jandarma er Volkan Menekşe ile yakınları katıldı. Törende uzman çavuş Mehmet Doğan'ın 3 Ekim 2009, uzman çavuş Murat Daş'ın 12 Eylül 2010 ve jandarma er Volkan Menekşe'nin 6 Temmuz 2011 tarihinde terörle mücadele sırasında yaralanarak gazi oldukları ifade edildi.
Duygulu anların yaşandığı törende konuşan İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, gazilere şükranlarını sunarak,"Sizler memleketimizin güvenliği ve milletimizin bekası için şerefli ve onurlu hizmetlerde bulundunuz. Bundan dolayı sizlere ne yapsak azdır. Kahramanmaraş'ın bütün karakol kapıları gazilerimize ve ailelerine ardına kadar açık olduğunu asla unutmayın" dedi.
Albay Doğan, konuşmasının ardından Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gönderilen 'Malul Gazilik Rozeti'ni 3 gaziye taktı.