Ezgi ÇAPA / İSTANBUL, () Yerel seçimlere 3 gün kala seçim çalışmalarını hızla sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Topbaş’a Şile’nin köylerine yaptığı ziyarette yoğurt, bal ve mısır ekmeği ‘çadı’ ikram edildi. Köylülerin ikramını alan Topbaş, arabasından manda yoğurdu çıkardı, basın mensuplarına ve çevresindekilere eliyle yoğurt ikram etti.  
Şile’ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Topbaş, Bıçkıdere köyünde halka seslendi. Katılacağı canlı yayın programı nedeniyle ziyaretini kısa tutan Topbaş, köylülerin kendisi için hazırladığı ‘çadı’ (mısır ekmeği) yedi, yanındakilere de ikram etti.
ZARFA, PUSULAYA HİÇBİR ŞEKİLDE YAZI, İMZA, NOT YAZMAYIN
AK Parti Şile Belediye Başkan adayı Can Tabakoğlu ile kendisini dinleyen kalabalığa hitap eden Topbaş, seçim günü yapılması gerekenlere ilişkin vatandaşları uyardı. Kabinde acele edilmemesi yönünde vatandaşları uyaran Topbaş, “Pusulanın önünde arkasında bir işaret olmasın. Sakın bir işaret, yazı, çizgi koymayın, iptal olur. Zarfa, pusulaya hiçbir şekilde yazı, imza, not yok. Pusulayı katlarken biraz bekleyin kurusun, ters kapama yapın” dedi.
‘SEN DERTLENMİŞSİN’
Katılması gereken bir canlı yayın olduğunu, ayrılması gerektiğini söyleyen Topbaş, köylülerin kendisi için hazırladığı ‘çadı’ ikramını kabul etti. Kalabalıktan bir kişinin nakliyecilerin sorunlarını dile getirmesi üzerine Topbaş, espirili bir dille ‘geç kaldım’ diyerek “Sen dertlenmişsin, sıkıntıya düşmüşsün. Bakacağım, inceleyeceğim” diyerek konuyu Karayolları genel Müdürlüğüne ileteceğini söyledi.
ÖZEL FORMÜL: GÜNLÜK 1 KASE MANDA YOĞURDU
Esenceli köyünden Hasan Can Topbaş’a bir kova yoğurt ve çadı ekmeği ikram etti. Can’ın ikramını iştahla yiyen Topbaş, ekmekten basın mensuplarına ve çevresindekilere de ikram etti. Topbaş, seçim turları sırasında arabasında yoğurt bulundurduğunu söyleyerek, basın mensuplarına arabasından çıkardığı manda yoğurtlarını gösterdi. Günde 1 kase özel mayalanmış katkısız yoğurt yediğini söyleyen Topbaş, arabasından kaşık alarak basın mensuplarına da yoğurt ikram etti. Topbaş, Kendisine yoğurt ve çadı getiren Hasan Can’a da lokum hediye etti. 
(BB)FOTOĞRAF)