KAYSERİ'nin merkez Melikgazi İlçesi Seyrani Mahallesi Muhtarı Gültan Özdemir, mahalledeki, üniversitede okuyan ve bu yıl sınava giden gençlere kendi yaptığı yemeklerle iftar verdi.
Muhtarlık önünde hazırladığı masada gençlere iftar veren Muhtar Gültan Özdemir, amacının gençleri kaynaştırmak olduğunu söyledi. Muhtar Özdemir, "Mahallemdeki gençlerin çoğu şehir dışında okuyacak. Onlara daha önceden vermiş olduğum bir yemek sözüm vardı. Ramazan ayına gelmesi daha iyi oldu. Yemek için tüm masrafları muhtarlık maaşımdan karşıladım. Hazır yemek almak istemedim, yemeklerin hepsini ben yaptım. Mahallede yaşadıkları dostlukları, üniversite okudukları sürece ve bundan sonraki hayatlarında da devam ettirmeleri en büyük temennim" dedi.
Bu tür etkinlikleri hep yapacağını söyleyen Özdemir, "Bundan önce de çocuklar karne aldığında onlara özel bir etkinlik düzenledim, küçük çocuklar için tiyatro organize ettim, muhtarlık önünde gösteri yaptılar, yarıştılar, eğlendiler. Ben masa başında oturan bir muhtar olmak istemiyorum. Mahallemin insanıyla, bu yaşlısı olur genci olur herkesle iç içe olmak, sorunlarına elimizden geldiği kadarı ile çözüm bulmak istiyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI