Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu, belediye meclis üyeleri ve personeliyle bir araya gelerek Hakkari için yapacakları hizmetleri değerlendirdi.
Yerel seçimlerde Hakkari Belediye Başkanı seçilen BDP'li Dilek Hatipoğlu, personeli ve belediye meclis üyeleriyle ilk toplantısını yaptı. Belediye toplantı salonunda bir araya gelen başkan ve personeli çalışma programlarını ve yapacakları hizmetleri masaya yatırdı.
'HAKKARİ HALKINA GÜZEL HİZMETLER YAPMALIYIZ'
Hakkari'nin çok stratejik bir konumda olduğunu belirten Başkan Dilek Hatipoğlu, yoğun programlarından dolayı toplantının geciktiğini söyledi. Dilekoğlu, "Bu toplantıyı seçildikten hemen sonra yapmayı planlıyorduk. Ancak programımız çok yoğun olduğundan böylesi bir eksiklik yaşandı. Biliyorsunuz Hakkari çok stratejik bir konumdadır. Devletin 30 yıldır Hakkari’ye yönelik çok farklı politikaları oldu. Bizim halkımızı yoksullaştırdı ve her türlü desteği bizden çekti. Biz bu tutumları yok etmek istiyoruz. Elbette ki bunlar bir belediye başkanının tek başına yapacağı işler değildir. Bunlar birlik ve beraberlikle olur. Bu açıdan bizler birbirimize destek olmak zorundayız. Halkımıza en iyi hizmeti sunma noktasında üzerinize düşeni yapacağınıza inanıyorum" dedi.

BD(FE/BT) (FOTOĞARFLI)