HAKKARİ Belediye Başkanı BDP'li Dilek Hatipoğlu, yol genişletme çalışmaları kapsamında arsaları yol güzergahında bulunan bazı kişileri ikna etmeyi de başardı.
Hakkari'nin Kadın Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu ve beraberindeki Belediye Başkan Yardımcılara Behçet Kanat, Derya Çiftçi ile birlikte, yol genişletme çalışmlarının sürdürüldüğü Gazi Mahallesi'ndeki Şenler semtinde incelemelerde bulundu. Mevcut yolun dar olması nedeniyle yol güzergahında bahçe duvarı bulunan Hakkarili iş adamı Reşit Şen ve kardeşleriyle görüşüp ikna eden Başkan Hatipoğlu, Hakkari'nin yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için geceli- gündüzlü çalışacaklarını belirterek şöyle dedi:
"Bilindiği üzere bir süre önce Biçer Mahallesi Bajer Mevkii'nin yol sorunu vardı. Bunun için önce arsa sahipleri ile görüşüp rızalarını aldıktan sonra yol çalışmalarına başlandı ve bu mahalle 8 yıl sonra ilk kez yola kavuştu. Daha sonra diğer mahalleleimizde yol genişletme ve asfaltlama çalışması yapılmaya başlandı. Bazı yollar dar olduğu için güzergahta arsaları bulunan vatandaşlarımızla görüşüp ve onların rızasını alıp genişletme çalışmalarını yapmaya başladık. Bugün de Gazi Mahallesi'nde bulunan Reşit Şen ve kardeşleriyle görüştük. Sağ olsunlar kendileri de yol genişlemesi bizlere destek verdiler. Bu duyarlılıklarından dolayı Şen ailesine teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAFLI