KADIKÖY Bağdat Caddesi'nde toplanarak yürüyüşe geçen binlerce kişi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yılını çoşkuyla kutlandı.







Cumhurriyet Halk Partisi  (CHP), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Bağdat Caddesi Platformu başta olmak üzere çok sayıda sivil toplum kuruluşlarından oluşan binlerce kişi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak için saat 18.00'da Bağdat Caddesi'nde Şaşkınbakkal'da toplandı. Elllerinde Türk bayrakları bulunan binlerce kişi 10'uncu yıl marşını söyleyerek hep birlikte Bağdat Caddesi'nde yürüyüşe geçti. " Mustafa Kemal'in askerleriyiz", " Ne Mutlu Türküm diyene", " Vatan sana canım feda", " Türküm, Türküz, Atatürkçüyüz" şeklinde slogan atan gruba çevredeki vatandaşlar da alkışlar ve ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak yürüyüşe destek verdi. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'da katıldığı yürüyüşte vatandaşlar Feyzioğluyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.







ÇARŞAF GİYEN BİR TURİST TÜRK BAYRAĞIYLA YÜRÜYÜŞE KATILDI



Yürüyüş sırasında çarşaf giyen bir turistin elinde Türk bayrağıyla yürüyüşe katılması da dikkat çekti. Göztepe 60. Yıl Parkı'nda son bulan yürüyüşün ardından ise parkta forum düzenlendi.











(FOTOĞRAFLI)