Sayın Yazıişleri müdürlerine
Kaçkarlarda düşerek yaralanan dağcı için kurtarma operasyonu başlıklı haberimizde yaralı dağcının adı Tuncay Ünal olarak verilmişti. Kaynağından yapılan düzeltme ile yaralı dağcının adının Ömer Fahri Yazıcıoğlu olduğu belirtildi, Tuncay Ünal'ın ise olayı haber veren dağcı olduğu açıklandı. Haberimizi düzeltip yeniden veriyoruz.
---------
YENİDEN

Muhammet KAÇAR/ARTVİN () - Artvin'in Yusufeli İlçesi Kaçkar Dağı'na sabah saatlerinde tırmanış gerçekleştiren Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'ne üye 12 kişilik dağcı ekibinden 35 yaşındaki Ömer Fahri Yazıcıoğlu'nun düşme sonucu ayağı kırıldı. Yazıcıoğlu, bölgeye gelen askeri helikopterle alınarak tedavi için Erzurum'a götürüldü.
AKUT ve Jandarma'dan yardım isteyen grup için bugün bölgeye Malatya 2’nci Ordu Komutanlığı Hava Arama-Kurtarma Birliği’nden helikopter gönderildi. Bulunduğu bölgeden alınamayan yaralı dağcı Ömer Fahri Yazıcıoğlu, kurtarma ekibinden askerlerin çabasıyla  uzun bir süre boyunca sedye ile taşındı. Yazıcıoğlu, daha sonra uygun bir alana iniş yapan  helikopterle alınarak Erzurum Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.   

FOTOĞRAFLI