GAZİANTEP İl Jandarma Komutanlığı tarafından Nurdağı ve İslahiye İlçelerinde görev yapan geçici köy korucularına İslahiye Çadırkentte iftar yemeği verdi.
İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adnan Arslan’ın ev sahipliğinde 10 bin Suriyeli sığınmacının barındığı çadırkentteki Jandarma Asayiş Karakol komutanlığı bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine; İslahiye Kaymakamı Ünal Çakıcı, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Yaşar Yücel, İslahiye ve Nurdağı ilçesinde görev yapan 315 geçici köy korucusu ile bürokratlar katıldı.
İftara katılanlara tek tek tokalaşan Albay Adnan Arslan, köy korucularına yaptıkları görevlerinden dolayı teşekkür ederek, "Türkiye otuz yıldır terörle mücadele ediyor. Bu mücadele askerlerimizle beraber kahraman korucularımızla omuz omuza mücadele vererek, çarpıştı, yaralandı, şehit oldular. Ben dahi korucularla beraber çok çeşitli yerlerde görev aldım. Hep o kahramanlıklarını fedakarlıklarını gördüm" dedi.
İslahiye İlçe Müftüsü Osman Şekerci tarafından okunan yemek duasının ardından Albay Arslan, emekli olan bir korucuya plaket verdi.

FOTOĞRAFLI