İSTANBUL'da dün akşam saatlerinde etkili olan sis akşam saatlerinde etkisini iyice artırdı. Yoğun sis nedeniyle vapur ve motor seferleri iptal edildi. Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçmek isteyen vatandaşlar otobüs ve taksilere yönlendirilince trafikte yoğunluk yaşandı.

İstanbul'da akşam saatlerinde etkisini artıran yoğun sis nedeniyle vapur ve motor seferleri iptal edildi. Anadolu yakasına geçmek isteyen vatandaşlar otobüs, minibüs ve taksilere yönelince trafik durma noktasına geldi. Uzun süre trafikte beklemek zorunda kalan vatandaşlar toplu ulaşım araçlarından inerek yürümeyi tercih etti.

Fındıklı'dan Dolmabahçe'ye iki saatte geldiğini söyleyen Fulya Ercihaz “saat 17.00'da Fındıklı'dan yola çıktım. Şuan saat 19.00 daha Dolmabahçe'deyim. Artık illallah. Buna Büyükşehirin bir çözüm getirmesi gerekiyor" dedi.

Marmaray'daki yoğunluk nedeniyle Beşiktaş'a gelen Murat Gündüz “Biz Marmaray'dan geliyoruz. Kolidorları bile yoğunluktan kapanmış. Kabataş'a uğradım kilit. Beşiktaş' geldim burası da kilit. Ben baypas hastasıyım. Ameliyat oldum. Şuan bu hava bana yaramıyor. Bir rahatsızlık geçirsem trafikte kalırım. Allah yardımcımız olsun" diye konuştu.