Bulut MÜLHİM / İstanbul, () Bağcılar Erol Battal Ortaokulu'nda gerçekleştirilen karne törenine Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, çok sayıda öğrenci ve velileri katıldı.
İstanbul'daki resmi karne töreni renkli görüntülere sahne oldu. Törene katılan İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız yaptığı konuşmada "2013 - 2014 eğitim dönemi nihayet sona erdi. İstanbul'da 2 milyon 800 bin öğrencimiz, 6 bin okulda, 125 bin öğretmenimizin rehberliğinde eğitim. Öğretimi tamamladılar. Bu günkü sevincimizi fazlasıyla hak ettiler. Sizlerle birlikte olmak benim için gururların, sevinçlerin en büyüğü. Eğitime katkısı bulunan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Törene katılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise "Zayıfsız öğrenci, borçsuz insana benzer. Ama önemli olan aynı yanlışa bir daha düşmemektir. Başarılı insanlar başarılı olabiliyor. Ama başarılı öğrencinin başarısız olduğu pek nadir. Yaz dönemini iyi değerlendirerek gelecek dönemde Bağcılar'da yeni heyecanlar yaşamayı diliyorum" şeklinde konuştu.
Törende yapılan konuşmaların ardından kreş öğrencilerinin tiyatro gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı. Folklor gösterisinin ardından okulda dereceye giren ilk üç öğrenci tam altına ödüllendirildi. Törenin ardından sınıfa giren protokol üyeleri öğrencilere karne dağıttı.
(FOTOĞRAFLI)