Faik KAPTAN/İSTANBUL,()  DÜNYANIN en ünlü futbolcularından Cristiano Ronaldo’nun reklamını yaptığı iç çamaşırlarının Türkiye temsilciliğini yapan, tekstilci  Aykut Uğurlu, Atatürk Havalimanı’da bulduğu yaklaşık 13 bin TL değerindeki parayı polise teslim etti.
Geçtiğimiz Cuma günü beraber iş yaptığı yabancı işadamlarını karşılamak için Havalimanı’na gelen işadamı Aykut Uğurlu, Dışhatlar Terminali geliş katında, yerde içinde bir miktar Euro olan bir zarf buldu. Ancak tam bu sırada yolcular da çıkış yaptığı için Aykut Uğurlu, zamanı olmadığı gerekçesiyle misafirleriyle havalimanından ayrıldı,  işyerine gitti.
Atatürk Havalimanı’nda bugün polise parayı teslim ederken gazetecilerin soruları üzerine konuşan Aykut Uğurlu, “Geliş katında Cuma günü öğle saatlerinde parayı bulduğum anda misafirlerim de gelmişti. Bir süre elimdeki zarfı, polisin devamlı kayıt yaptığı kameralara gösterdim. 'Belki yanıma bir polis gelir' diye bekledim ancak fazla bekleyemedim zira misafirlerimi götürmem gerekiyordu. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bu gün geldim ve parayı polise teslim ettim”  dedi.
Parayı teslim alan Atatürk Havalimanı polisi de işadamı Aykut Uğurlu’ya yaptığı dürüst vatandaşlık görevi için teşekkür etti ve bunu bir tutanakla TAV kayıp eşya bürosuna teslim etti.