Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, alkollü oldukları ileri sürülen İngiliz turistler 28 yaşındaki Danny Slade ve 27 yaşındaki kardeşi Ben Slade, iddiaya göre, kendi eşyalarını koymak için şezlongdaki eşyalarını yere atıp nişanlısına küfür ettikleri profesyonel kick boks dövüşçüsü gurbetçi 28 yaşındaki Kunter K. tarafından dövüldü. Kunter K., sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak serbest kalırken olay İngiliz basınında geniş yer aldı.
Olay iki hafta önce, Gümbet'deki 5 yıldızlı bir otelin havuz başında meydana geldi. Annesi Mary Slade ve babası Daniel Slade'le Bodrum'a tatile gelen Danny Slade ile kardeşi Ben Slade, iddiaya göre, otelin havuz başındaki iki şezlonga eşyalarını koymak için Almanya'nın Berlin kentinden tatile gelen Kunter K. ile nişanlısının eşyalarını yere attı. Havuzda yüzerken durumu fark eden Kunter K. ve nişanlısı, Danny Slade ile kardeşi Ben Slade'di uyardı. İngilizlerin, iddiaya göre, havuzdan çıkan çifte küfredilip saldırması üzerine çılgına dönen profesyonel kick boks dövüşçüsü Kunter K., iki İngiliz kardeşi dövdü. Bu sırada Kunter K.'nın fırlattığı bira bardağının kırılmasıyla İngiliz turistler kanlar içinde kaldı.
İngiliz turistler Danny Slade ile kardeşi Ben Slade ambulansla hastaneye kaldırılıp tedaviye alınırken Kunter K. da gözaltına alındı. Kendisinin de dövüldüğüne ilişkin rapor alan Kunter K., polisteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tedavilerinin ardından taburcu edilen İngilizler, olaydan 3 gün sonra ülkelerine, gurbetçi Kunter K. de Almanya'ya döndü.
Tatillerinin ardından ülkelerine dönen İngiliz turistlerin orada basına olayı anlattı. İngiliz basınında yer alan haberlerde, Danny ve Ben Slade kardeşler, havuz başında şezlong rezervasyonu yüzünden başlayan kavgada hem dövülüp hem bıçaklandıklarını, canlarını zor kurtardıklarını anlattı.

FOTOĞRAFLI