İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN’da 20’nci yılını kutlayan Turkcell, 'Teknoloji Çadırı' kurdu. Burada eski cep telefonlarının yer aldığı mini müze oluşturuldu.
Türkiye’nin ilk GSM operatörü Turkcell, 20’nci yıl kutlamaları kapsamında Samsun'a kurduğu teknoloji çadırı büyük ilgi gördü. İlkadım İlçesi’ndeki bir alışveriş merkezinin önündeki boş alana kurulan çadırda teknolojideki gelişmeler müşterilere anlatıldı. Ayrıca oluşturan müzede de eski cep telefonları sergilendi. Turkcell Kurumsal İletişim Müdürü Engin Gedik, "20’nci yılımızı Samsun’da kutluyoruz. Buradaki müşterilerimize Türkiye’nin en büyük teknoloji çadırını kurduk. İletişimin 20 yılda geldiği noktayı burada anlatıyoruz. Mobil evrimi ve mobil teknolojileri, burada Turkcell’in gözünden müşterilerine anlatacağız" dedi. Samsun’daki müşterilerine 1 hafta boyunca ürün ve servislerini anlatacaklarını ifade eden Gedik, şöyle konuştu:
"1179 kadına ‘Ekonomiye Kadın Gücü Projesi’ kapsamında mikro girişimci desteği veriyoruz. 2.7 milyon liralık kredi miktarımız var. Kardelenler burs projemizle Samsun’daki genç kızlarımıza burs sağlıyoruz. Bütün Samsun halkını çadırımıza bekliyoruz. 34.8 milyon abonemiz var. Hedefimiz en üstün kalite, teknolojiyi müşterilerimize sunmak. Ne kadar çok müşterimiz bizden memnun olur ve Turkcell’i kullanırsa bunun haklı gururunu yaşayacağız."

FOTOĞRAFLI