SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele verecek Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, kulübe gelir sağlamak amacıyla İl Genel Meclisi toplantısında üyelere kombine bilet sattı.
İl Özel İdare Müdürlüğü'nde yapılan İl Genel Meclisi toplantısına katılan Süleyman Caner, üyelere 100 liradan kombine bilet sattı. 7 yıl aradan sonra yeniden profesyonel ligde mücadele edeceklerini hatırlatan Caner, hafta sonu başlayacak lig öncesi bastırdıkları 2 bin kombine biletten büyük bölümünü sattıklarını söyledi. Kulübe gelir sağlamayı hedeflediklerini belirten Caner, şöyle dedi:
"Bizim buradan bir gelirimiz, menfaatimiz yok. Amacımız şehre hizmet etmek, Zonguldak'ın tanıtımını yapmak, başarılar kazanmak. Kulübümüzün sabit bir geliri olmadığından geçen sene olduğu gibi bu sene de yapılan yardımlarla ayakta kalıyoruz. Bu sene profesyonel ligdeyiz. Giderimiz çok. Bu yüzden kombine biletlere taraftarın ilgi göstermesi çok önemli. İl Genel Meclisi üyelerimiz de üzerlerine düşeni yaptılar sağolsunlar."
Sezonun ilk maçında pazara günü sahalarında Batman Petrolspor'la karşılaşacaklarını hatırlatan Caner, ligi iyi başlamak istediklerini belirterek tüm taraftarları maça davet etti.

FOTOĞRAFLI