ADANA'da iki aile arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi 1295 Sokak’taki boş bir arazide meydana geldi. İddiaya göre, akraba olan Altındiş ve Büyükoruç aileleri, çocuklarının kavga etmesi nedeniyle gündüz saatlerinde bir tartışma yaşadı. Aralarındaki tartışmayı bitirmek isteyen aileler, konuşmak için boş arazide buluştu. Uzlaşma yolu bulamayan aileler, bir kez daha tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine aile bireyleri birbirlerine pompalı tüfeklerle karşılıklı ateş açtı. Silahlı kavgada yaralanan M. Altındiş (37), İ. Altındiş ve B. Altındiş ile M. Büyükoruç (37), İ. Büyükoruç (15) kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan 35 yaşındaki Ramazan Altındiş ise kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu olan İ. Büyükoruç ile olaydan sonra yakalanan H. Altındiş, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.