GEBZE (Kocaeli), () - GEBZE Eskihisar ile Yalova Topçular arasındaki feribot seferlerinde, İDO iki ay boyunca hafta arası gidiş dönüş bileti alan araçlara yüzde 20'yi bulan indirim uygulamaya başladı. İDO bu uygulamasını iskele önünde animatörler aracılığıyla araç sahiplerine duyuruyor.
İDO'dan alınan bilgiye göre 24 Şubat'tan itibaren 2 ay boyunca Pazartesi'den  Perşembe günü dahil Eskihisar-Topçular araba vapur hattında geçiş yapacak yolcularına avantajlı fiyat uygulaması başlattı.  Bu uygulama ile otomobille hafta içi 2 kere geçiş bileti alan araç sahipleri, toplam 120 TL yerine 100 lira ödeyecek. İDO’nun bu promosyonlu kampanyası ile havaların ısınmaya başlaması ve hafta sonları meydana gelen yoğunluğun hafta içine taşımasının hedeflendiği belirtildi.
Şu anda her gün 12 gemiyle karşılıklı seferin yapıldığı Eskihisar – Topçular araba vapuru hattında uygulanan kampanyanın, otomobillerin yanı sıra, kamyon, otobüs, minibüs gibi diğer taşıtlar için de geçerli olduğu; bu araçların da gidiş dönüş bileti alınması halinde hafta içi fiyat skalalarına uygun olarak yüzde  15 ila 20 arasında değişen oranlarda indirim uygulanacağı duyuruldu.

MB(MB/AAA) (FOTOĞRAFLI)