Erol ŞEN/ÖDEMİŞ (İzmir), () - İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde, alkol alıp sohbet eden iki arkadaşın arasında bilinmeyen bir nedenle bıçaklı kavga çıktı. Karnından ve boynundan yaralanan 27 yaşındaki Ş.Ç., boğuşma anında elinden ekmek bıçağını aldığı arkadaşı 60 yaşındaki Ahmet Can'ın boğazını kesti. Ahmet Can olay yerinde ölürken, hastaneye kaldırılan ağır yaralı Ş.Ç. tedaviye alındı.
Olay, bugün saat 02.30 sıralarında, Kayaköy Mahallesi'nde meydana geldi. Çiftçilik ve hayvancılık yapan Ş.Ç. ile Ahmet Can, dün birlikte içki içmeye başladı. İlerleyen saatlerde, alkol alan ikili arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Ahmet Can, Ş.Ç.'yi karnından ve boğazından yaraladı. Boğuşma anında bıçağı arkadaşının elinden aldığı belirtilen Ş.Ç. ise Ahmet Can'ın boğazını kesti.
Bağırışmaları duyup olay yerine gelen Ş.Ç.'nin yakınları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Otomobille hastaneye götürülen Ş.Ç., yolda sağlık ekiplerince ambulansa alınıp Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine giden diğer ekiplerin yaptığı kontrolde Ahmet Can'ın öldüğü belirlendi. Tedaviye alınan Ş.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Can'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAF